Wysłany: 2007-10-20
Ulubiony Klub: Barcelona Ulubiony Piłkarz: Ronaldinho
Ja nie wiem tylko doszyły takie słuchy pisze na innych forumach wiecc...... nic wiecej nie wiem musze sie spytac ronaldinho hahaha xD ale oby nie przeszedł
Wiek: 18 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 1037 Tematy: 63 Otrzymał 9 piw(a)
Ulubiony Klub: Chelsea, Juventus, Porto, Ajax, Bayern, Leicester, Bayer Leverkusen, Energie Cottbus, Borussia Moenchengladbach, Falkirk, Sevilla, Galatasaray Ulubiony Piłkarz: Drogba, Cech, Essien, Terry, Nedved, Buffon, Quaresma, Vitor Baia, Makelele, Malouda, Zamorano, Barthez, Del Piero, Salas, Karambeu, Rustu, Elber
ronaldiniowski napisał/a:
ale oby nie przeszedł
dla mnie to może odejść... może wtedy Barcelona będzie znowu wielkim klubem (ale i tak jej lubić nie będę)... jakby odeszli jeszcze Puyol, Eto`o i Marquez, to też by dobrze było...
_________________ Najważniejsze to odzyskać tytuł - CHELSEA
Jedenastka Marzeń
Cech - Ashley Cole, Beckenbauer, Terry, Passarella - Nedved, Johan Cruyff, Lampard, Roberto Baggio - Drogba, Paolo Rossi
nawet w numerze 19 bravo sport na str. 4 i 5 pisze to ze roni przechodzi do ac a kaka do barcy i nawet jak ogladacie Polsat Sport w bonusie jak leci program gol pokazali z nim i nawet trzymal koszulke ac miolanow i stylo bylo ronaldinho hahah
Bravo Sport <lol> ty to czytasz? Kup se Pilke nozna albo jakis poradniejszy magazyn pilkarski w bravo sa same pplotki i plakaty to jest taki SuperExpress pilkarski
Bravo Sport jest dla dzieci. Tam nie ma żadnych informacji. Ja czytam od '98 roku "Piłkę Nożną". Już trochę tej makulatury jest, bo nie wyrzucam tych gazet.
Wiek: 18 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 1037 Tematy: 63 Otrzymał 9 piw(a)
Ulubiony Klub: Chelsea, Juventus, Porto, Ajax, Bayern, Leicester, Bayer Leverkusen, Energie Cottbus, Borussia Moenchengladbach, Falkirk, Sevilla, Galatasaray Ulubiony Piłkarz: Drogba, Cech, Essien, Terry, Nedved, Buffon, Quaresma, Vitor Baia, Makelele, Malouda, Zamorano, Barthez, Del Piero, Salas, Karambeu, Rustu, Elber
Ja też "Piłki Nożnej" nie wyrzucam, a czytam od 1999 roku. Mam jeszcze dużo, dużo, dużo "Przeglądu Sportowego" i "Giga Sportu", który kupowałem dla plakatów
_________________ Najważniejsze to odzyskać tytuł - CHELSEA
Jedenastka Marzeń
Cech - Ashley Cole, Beckenbauer, Terry, Passarella - Nedved, Johan Cruyff, Lampard, Roberto Baggio - Drogba, Paolo Rossi
A ja wiem cos o tym... wiesz ronaldiniowski...doszly mnie sluchy ze nie przechodzi....tak mi mowil staszek spod trzepaka wiec to potwierdzone wiadomosci..
Ulubiony Klub: Barcelona Ulubiony Piłkarz: Thierry Henry
no ja niewiem.......czy ronni masz iśc do tego milanu wiecie tak samo z ty ronaldinho tesz jakies plotki................gadajom
po wiecie jak to jest nie z tymi pszejśćiami do tych klubów hehe ale nawet henry to super gosc tak samo drogba,szevczenko i ten ronaldinho .........hehe takie soboie plotki wymyslają pozdr.....hehe pisac fajne rzeczy o henry hehe....narx
[ Dodano: 2007-10-20, 20:33 ]
lol ale w tym bravo sport naprawde są plotki o tym ronie...............hehe xD no ja niewiem jak to jest ruźnie bywa z tymi piłkażami(źart)xD.......................haha nawet ten henry jest zajefajny....pisać o henry narx ........hehe pisać
ej ale nawet ronaldinho nie ma szans do ac milanu iśc co n ie pisać xD narx......hehe
Mozecie wreszcie przestac uzywac tyle emotek...Dowartosciowuje to was czy to ze tyle ich uzywacie...Nastepnym razem beda za to ostrzezenia
_________________ elko ja tesz nawet kocham piłke
Ostatnio zmieniony przez Carlos 2007-10-21, w całości zmieniany 1 raz
O lol !!!! ty Therry Henry ty siedz cicho znam cie i wiem ze zbierasz bravo sport wiec masz wiecej odemnie czytasz wiec nie gadaj o tym tak bravo sport
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum